Sidehustle naast je baan die duurzaam geld oplevert? Affiliate site secrets helpt je op weg

Je kent het gevoel vast wel: je wilt graag een stabiel inkomen opbouwen naast je bestaande inkomen, maar geen tijd. Althans, dat denk je.  Of je hebt wel eens gehoord van affiliate marketing maar het klinkt allemaal als veel werk. Blok een aantal avonden in je agenda en ga aan de slag met affiliatesitesecrets ne je hebt in no-time een site staan. Rowena Rousseau, die je misschien al wel kent vanuit BecomeFinancilyFree of haar Etsy-cursus heeft nu de oplossing: affiliatesitesecrets academy.

Affiliatesitesecrets 

Droom jij er al langer van om een passief inkomen te creëren naast je baan of in je bedrijf? En wil je dit helemaal 100% anoniem doen? Dat kan, via affiliate websites! Rowena leert je hoe makkelijk het is. In de academy wordt je helemaal stap voor stap meegenokmen. Handig, zo kun je in een paar avonden door de cursus heen en staat jouw eerste site supersnel.

Rowena en Melvin laten je zien hoe makkelijk het kan zijn om via een website extra inkomsten te creëren, zonder zelf producten of diensten hoeven te versturen of te verlenen. In de academy vind je video’s, maar ook Powerpoints zodat je daarna alles bij de hand hebt om je eigen site te maken. Je vind hier meer informatie over de cursus.

affiliatesitesecrets

Waarom heb ik voor deze cursus gekozen?

Affiliate sites zijn al jaren een interessante manier om extra passief inkomen op te bouwen. Iets wat al langer op mijn to-do stond om me verder in te verdiepen, maar wat er nooit echt van kwam. De cursus affiliatesitesecrets neemt je stap voor stap mee. Wat ik zelf heel fijn vind is dat het technische aspect helemaal uitgelegd wordt en dat je door de video’s en downloads te volgen zelf in no-time een site hebt staan die aan de achterkant technisch ook klopt. 

Hoe past dit in een druk schema

Het fijne van deze cursus is dat je het heel makkelijk naast je vaste baan kunt doen. Omdat de cursus in hoofdstukken is opgedeeld kun je bijvoorbeeld op een vrije avond of een dagdeel in het weekend een hoofdstuk volgen en de acties die daarbij horen uitvoeren. Zo neemt het niet heel veel tijd in beslag maar heb je wel voor de zomer al één of meer sites live staan. Zelf plan ik een aantal avonden hiervoor in, zo voelt het niet als een grote tijdsbelasting maar haal ik wel snel resultaat met affiliate sites. 

Pomodoro techniek

Voordeel van affiliatesitesecrets: je doet het niet alleen

Er zijn ontzettend veel niches waarin je een affiliate site kunt opzetten. Zoveel interesses en hobby’s als er zijn, zoveel markt is er voor een goede affiliate nichesite. Bij de cursus zit ook een academy waarin je met mede-cursisten ervaring kunt uitwisselen en je bijvoorbeeld een avond digitaal met elkaar aan je site kunt werken, zodat je elkaar kunt motiveren. Superleuke extra manier om met mensen met dezelfde interesse kennis en tips uit te delen.

 

Meer weten?  

 

Ook enthousiast geworden? Op de site Affiliatesitesecrets.nl vind je meer informatie en kun je je ook aanmelden. Doe je ook mee? Leuk, stuur me een berichtje, dan zien we elkaar in de community. 

Nooit meer een artikel missen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrief

AI en Ethiek: Waar moet je op letten?

AI en Ethiek: Waar moet je op letten?

AI en Ethiek: Waar moet je op letten?Als farmamarketeer begrijp je het belang van ethische contentcreatie. De opwinding rondom AI is begrijpelijk; vragen als 'waar komt de bron vandaan?' en 'wordt er geen content verzonnen?' zijn niet alleen relevant maar...

Schrijven en een fulltime baan, het kan wél!

Schrijven en een fulltime baan, het kan wél!

Schrijven en een fulltime baan, het kan wél!Je kent het gevoel vast wel: je hebt een ontzettend leuk idee voor een boek, maar geen tijd om te schrijven. Althans, dat denk je. In deze blog wil ik je laten zien dat het schrijven van een boek naast een fulltime baan of...

Top 7 online marketingboeken

Top 7 online marketingboeken

Top 7 online marketingboekenIn deze blog vind je de zeven beste online marketingboeken aan die je als beginnend of junior marketeer gelezen moet hebben. Met deze zeven boeken leg je in ieder geval een goede basis. Er bestaan veel goede boeken geschreven over...