Contact?

Geen lange contactformulieren of wachten met rare muziek op de achtergrond. Stuur je een e-mail dan heb je zo snel mogelijk antwoord.

Contact zoals je het zelf ook zou willen.

Email naar

info@gerdavangalen.nl

F.A.Q.

Frequently Asked Questions

Ik heb een interim opdracht, ben je beschikbaar?

Vanaf januari 2019 heb ik weer ruimte voor een interim opdracht. Zit je hoog, neem dan contact op. In mijn netwerk zit wellicht iemand die jou direct kan helpen.

Ik wil een training

Leuk! Geef in het contactformulier hiernaast een korte omschrijving en een datum (als die al vast staat), dan kunnen we snel kijken wat er mogelijk is.

Ik wil een training, maar heb weinig tijd om voor te bespreken

Geen probleem. Vooraf vul je het intake formulier in. Hiermee wordt snel helder wat je zoekt. We kunnen via Skype of Google Hangouts vervolgens de training kort voor bespreken. Lekker efficiƫnt.

Heb je ook ervaring in bedrijfstak/bedrijfsgrootte/ profit/ non-profit

Wat is de specifieke vraag die je hebt? Dat is interessanter om te kijken wat ik voor je kan betekenen. In diverse bedrijfstakken en sectoren heb ik ervaring, referenties zijn opvraagbaar.

Mijn bedrijf heeft grote ambities, maar weinig geld. Je bent wel duur...

Klopt. Gelukkig lever ik ook veel waarde voor jouw bedrijf. Ik sta voor meetbaar resultaat. Dat betekent soms meer investeren in marketing en/of het bepalen van een heldere marketingstrategie. Maar wat je er in steekt haal je er ook uit. Laten we in een gesprek kijken wat de vraag is en wat ik mogelijk voor je kan betekenen.

Bied je ook online trainingen aan?

Nog niet, maar daar ben ik wel druk mee bezig. Houd de website in de gaten…

Snel contact

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

13 + 13 =