Gerda van Galen

Strategisch marketeer

focus in marketing

Vandaag verandering

Download de gratis succeskit. Hierin vind je direct toepasbare tips en toepassingen die mij veel gebracht hebben.

Gratis 1 op 1 Skypesessie

Omdat ik geloof in kennisdeling en samenwerking op basis van vertrouwen en een persoonlijke klik bied ik gratis 1 op 1 Skypesessies aan. In een half uur gaan we dieper in op jouw vraagstuk.

Online training

Weinig tijd en op zoek naar zichtbare verbetering? Volg een online training

Skype sessie

Kennismaken? Boek een gratis half uur en ik denk met je mee
t

Workshop

Variërend van een dagdeel tot 2 dagen gaan we praktisch aan de slag.

Projectinzet

Voor een beperkte tijd kom ik op locatie jouw team versterken.

Laat je inspireren in de blog

Op de blog vind je praktische en prikkelende blogs om je aan het denken te zetten. Van marketing tot slim(mer) werken. Zo praktisch mogelijk, zodat het lezen van de blog je vooruit helpt. Laat je inspireren.

Download hulpbronnen

Alles wat mijn werkleven een stuk leuker maakt deel ik graag met je. Van het slim inplannen van content via Trello tot het snel professionaliseren van jouw uitstraling via Canva. Om maar een paar voorbeelden te noemen. Download gratis mijn tools en maak jouw werkleven nog leuker!

Wat past bij jouw vraag?

Op locatie

Voor een periode van 3 tot maximaal 9 maanden ondersteun ik de onderneming met een specifieke vraagstuk. Op interim/ freelance basis.

Meer details
Heb je aan taai vraagstuk? Is jouw communicatie- of marketingafdeling onderbezet? Een verandertraject? Of een paar maanden extra ondersteuning nodig?

In overleg is veel mogelijk. In het verleden heb ik op tijdelijke basis ondersteuning geboden voor marketing management, het opzetten van online marketing en het ondersteunen van marketingafdelingen.

 

Training/ workshop

Training of workshop? Met al 10 + jaren trainingen die nooit gemiddeld onder de 8 komen krijg je waar voor je geld. Kijk bij meer details voor de trainingen die ik aanbied.

Meer details
Afhankelijk van jouw vraag bied ik trainingen aan van een dagdeel, dag of meerdere dagen.
Trainingen die ik geef:

* contentmarketing

* marketingstrategie

* design thinking voor jouw businessplan

* meetbare marketing

* zakelijk bloggen

Daarnaast zijn varianten hierop altijd bespreekbaar.

Focus traject

Heb jij of heeft jouw team behoefte aan een sessie om de doelen aan te scherpen? Of om fris naar het marketingplan te kijken? Dan is een focussessie iets voor jou.

Meer details
 

Tijdens een focussessie gaan we aan de slag met een specifieke vraag. Jij/jullie ontvangen van te voren een vragenlijst. Zodat ik weet met wie ik werk, waar je energie van krijgt en waar je tegenaan loopt.
Tijdens de sessie gaan we praktisch aan de slag met de input die ik gekregen heb. Met een getest model en een flinke stapel post-its wordt er hard gewerkt.
Na de sesssie stuur ik een verslag met focuspunten en praktisch toepasbare tips.

Hi,

ik ben Gerda. Gelukkig word ik van het helpen van ondernemingen, ondernemers en marketeers met het aanbrengen van focus en het uitzetten van heldere, strategische lijnen. Zodat jouw bedrijf maximaal succes haalt uit (online) marketingactiviteiten.

Testimonials

“Met haar scherpe vragen en snelle inzichten heeft Gerda ons echt aan het denken gezet. Ze stelt concrete vragen en geeft suggesties waarmee het bedrijf snel verder kan.”
Jorrit Kuiper

Business Proces Manager, Royal Eijkelkamp

“Met haar grote kennis en slimme manier van vragen komt Gerda snel tot de kern. Samenwerken met haar zorgt voor meetbare resultaten.”
Nienke Homan

Gedeputeerde , Provincie Groningen

“Gerda’s enthousiaste manier van vertellen past goed bij de behoefte van onze leerlingen. We hebben meerdere keren met haar samengewerkt en dat bevalt goed.”
Loraine Baauw

Opleidingsmanager, Schoevers

Meld u aan voor gratis nieuwsbrief en ontvang effectieve marketingstrategieën in uw inbox

Heb je een vraag? Wil je meer weten? Vul hieronder jouw gegevens in en ik neem snel contact met je op!

2 + 11 =