Gerda van Galen.

Wie ben ik?

Nieuwsgierig met een brede interesse. Dat komt uit elke persoonlijkheidstest en vragenlijst die ik gemaakt heb.

Elsevier of Quest en alles wat er tussen zit, ik lees het allemaal even gretig. Om de wereld en vooral mensen beter te begrijpen.

Waarom maakt iemand bepaalde keuzes? Wat zorgt ervoor dat we het ene jaar allemaal avocado’s eten en het andere jaar het halve land melk zonder lactose wil hebben?

Waarom is jouw buurman in zijn element als elektromonteur en is je nicht het gelukkigst als ze binnen een multinational een nieuwe afdeling mag leiding geven?

Om mijn werk te maken van mijn nieuwsgierigheid ben ik marketeer geworden. Detective was een goede tweede, maar met mijn voorkeur voor een fijne werkstoel en goede koffie bleek marketing een betere keuze.

Wat kan ik voor je doen?

Hoe goed is jouw bedrijf online vindbaar? Hoe laat je bezoekers ervaren waar jouw bedrijf voor staat? Met welke beleving verlaat een bezoeker jouw online kanaal?

Als online marketeer denk ik met je mee over deze en andere vragen. Vanuit mijn ruime ervaring adviseer ik en haal ik meetbare resultaten voor jouw bedrijf. Via online campagnes realiseren we de vooraf gestelde online bedrijfsdoelstellingen. Om dit te doen kijken we eerst naar de merkidentiteit van jouw bedrijf, de kernwaarden, bezoekersprofielen en hoe online binnen de huidige strategie past.

Voor diverse opdrachtgevers heb ik geholpen met het verder in kaart brengen van de identiteit en kernwaarden van het bedrijf en hoe hier een marketingstrategie op te maken. Om resultaat te bereiken heb ik adviezen geschreven, social campagnes opgezet, SEO en SEA campagnes uitgevoerd en content marketing en e-mailmarketing trajecten opgezet en uitgevoerd.

Om jouw bedrijf vindbaar te maken heb ik ervaring met Google Adwords, LinkedIn adverstising en e-mailmarketing. Marketing is meten, daarom maak ik rapportages uit Google Analytics die jou inzicht geven en waar je mee uit de voeten kunt.

Omdat online visueel aantrekkelijke content essentieel is kijk ik ook naar de aantrekkelijkheid van de boodschap. Met programma’s zoals Adobe Photoshop, InDesign en Illustrator heb ik meer dan 10 jaar ervaring.

Dit kan ik voor je doen:

Training zakelijk vloggen

Content marketing

Strategisch advies

Online marketing

Wat spook ik nu uit?

Strategisch | content | online

Online marketing

Vlogtrainingen | vlogadvies

Hier vind je meer:

Direct een vraag?

bel naar +31 64 79 53 210

 

 

 

 

Je hebt het einde van de site bereikt 

Laten we contact houden!
Koffie doen?

Goed nieuws, je hebt het tot het laatste einde van deze pagina volgehouden!
Na zoveel toewijding is de koffie voor mijn rekening