contentmarketing

Kodision

Hier ben ik betrokken geweest bij het implementeren van een nieuwe site, het inrichten van de customer journey en gebruiken van marketing automation, leadoptimalisatie en het implementeren en uitvoeren van een blogstrategie en nieuwsbrief.

Kodision heeft als doelstelling om iedereen in staat te stellen kennis en processen, ongeacht complexiteit, snel en eenvoudig te automatiseren. Eenvoud, resultaat en plezier vormen daarvoor de sleutel.

Vraag

Kodision  wilde online beter zichtbaar zijn en een nieuwe professionele website die passend is bij de uitstraling van het bedrijf. Daarnaast werd marketing automation nog minimaal ingezet en was klanttevredenheid vanuit marketing onvoldoende ontwikkeld.  

Resultaat

Er is een nieuwe website, worden meerdere bijeenkomsten per jaar voor klanten gerealiseerd en er is een maandelijkse nieuwsbrief. Daarnaast is marketing automation geoptimaliseerd en een contentstrategie opgesteld. Er is een wekelijkse blog en tweewekelijkse vlog na het geven van trainingen intern. Online leadgeneratie is van vrijwel nihil naar een constante stroom gegaan.