strategische marketing

Royal eijkelkamp

Hier heb ik strategisch advies gegeven over het optimaliseren van de online zichtbaarheid en heb ik het adviestraject voor een nieuwe website en webshop begeleid. Ook heb ik strategisch marketingadvies gegeven en een marketingadvies geschreve

 Eijkelkamp Soil & Water maakt wereldwijd het verschil door oplossingen voor bodem- en wateronderzoek te ontwikkelen, produceren en leveren. Eijkelkamp Soil & Water is over de hele wereld betrokken bij bodem- en waterprojecten binnen de thema’s Land degradatie, Voedselzekerheid, Verstedelijking, Vervuiling, Land ontwikkeling en Natuurlijke hulpbronnen.

Vraag

Royal Eijkelkamp had interim marketingondersteuning nodig. Met de vraag specifiek te kijken naar het online stuk. Hoe kunnen ze zichtbaarder zijn en het e-commerce traject vermakkelijken?

Resultaat

Royal Eijkelkamp heeft advies over de beste online stappen om te zetten. Ook heb ik ze in contact gebracht met goede websitebouwers om een nieuwe Magento-omgeving te bouwen. Daarnaast hebben ze strategisch marketingadvies ontvangen.