Lezingen

Boeken van mijn hand

Wil jij meer weten over vloggen, videomarketing of contentmarketing?

Dan kun je er voor kiezen om een boek van mij te lezen. Voor BBNC uitgevers schrijf ik over marketing en video(marketing). Zij zijn onder andere van de bekende gele ‘voor dummies’ boeken. Heb je vast wel eens zien liggen. Zo niet, dan vallen ze je binnenkort op. 

Na mijn masterscriptie dacht ik voor de tien jaar daarna wel klaar te zijn met uren (dagen) schrijvend achter de pc door te brengen. Iets met bloed kruipt waar het niet gaan kan… 

Meer over de boeken vind je hieronder. Ook zie je waar ik de komende maanden spreek of workshops geef. 
Wil je ook zo’n lezing of workshop? Dat kan! Laat onder de pagina je gegevens achter en ik neem contact met je op. 

 

Contentmarketing voor dummies

Wordt nu geschreven

Videomarketing voor dummies

Bijna uit!

zakelijk vloggen voor dummies

heb jij ‘m al in huis?

Geplande boekpresentaties/workshops

13 september 2018

Lezing NVD Oost

NVD?

De Nederlandse Vereniging van Directie- en managementondersteuners (NVD) richt zich op het persoonlijk functioneren van leden bij het uitoefenen van hun functie. De NVD geeft haar leden kansen om kennis en vaardigheden op het eigen vakgebied bij te houden, te verbreden en te vernieuwen. Donderdag 13 september geef ik een lezing namens Vlogcademy.

Meer over de lezing vind je hier

25 september 2018

Training Logeion

Bij het 2-daags congres ‘Over digitale toegankelijkheid, Customer Obsession en zakelijk vloggen’ geef ik de workshop Zakelijk vloggen. Meer informatie vind je hier.

23 oktober 2018

Training Cognizant

Cognizant (Nasdaq-100: CTSH) is een wereldwijd toonaangevende dienstverlener die klanten helpt hun business-, operationele en technologiemodellen te transformeren voor het digitale tijdperk. De unieke marktgerichte en adviserende benadering van Cognizant ondersteunt klanten bij het creëren en implementeren van een innovatievere en efficiëntere bedrijfsvoering. Cognizant heeft zijn hoofdkantoor in de VS, staat in de Fortune 500-lijst op nummer 195.

Voor een select aantal medewerkers geef ik de workshop Zakelijk vloggen. Meer informatie vind je hier.