Over

Wist je dat de ‘over’ pagina één van de best bezochte pagina’s van een website is? Iets met menselijke nieuwsgierigheid en de behoefte zaken te doen met mensen. Hier vind je meer over de persoon achter het bedrijf.

Interim traject

Voor een periode van 3 tot maximaal 9 maanden ondersteun ik de onderneming met een specifieke vraagstuk.

Training/workshop

Training of workshop? Met al 10 + jaren trainingen die nooit gemiddeld onder de 8 komen krijg je waar voor je geld.

Ondersteuning

Extra werk- of daadkracht nodig voor een bepaalde periode? Ondersteuning nodig voor bijvoorbeeld content? No problem.

Who We Are

Strategische marketing met resultaat

Wanneer je mij uitnodigt gaan er dingen veranderen. Je betaalt me natuurlijk niet zonder reden. Succes moet meetbaar zijn. Wel inspirerende sessies en een heldere positionering (mocht die nog niet helemaal scherp zijn), geen luchtkastelen. Maandrapportages gebaseerd op cijfers. Zodat je precies weet waar je op moet sturen. Zodat je me na een tijdje een enthousiast mailtje stuurt dat de ‘Return on Investment’ inzichtelijk en gestegen is.

 

Hoe leuk het ook zo zijn, dat gaat niet magisch vanzelf. Hard werken dus. Voor mij, maar ook voor medewerkers in de organisatie. Zodat we met elkaar snel resultaat halen. Als geboren en getogen Groningse ben ik direct en durf ik snel de vinger op de zere plek te leggen. Zodat we daarna kunnen bouwen. Wordt iedereen beter van.

jaar+ ervaring

Die ouderdom vertaalt zich door in waardevol advies en tastbaar resultaat.

+ cursisten gingen je voor

De training of workshop is voor jij ‘m volgt dus uitgebreid getest. En al 500+ keer gewaardeerd.

boeken gepubliceerd

Geen tijd om me in te huren of te duur? Niet getreurd, je kunt mijn kennis ook in boekvorm kopen.

Waarom Van Galen Training & advies?

Uitgesproken. Dat kan aanspreken of niet. Spreekt het je niet aan, dan val je niet binnen mijn doelgroep.Veel bedrijven hebben het gevoel iedereen te moeten bedienen en kiezen daarmee voor een 1001 aanpak die iedereen en tegelijk niemand aanspreekt. Gemiste kans, want de kans dat je allesreiniger of wc-papier verkoopt en je op de hele Nederlandse populatie richt is klein.

Herkenbaar, dat in ieder geval. Al meer dan 10 jaar werk ik met veel plezier samen met bedrijven die zichtbaar resultaat willen. Die op basis van cijfers werken of dat willen doen. Bedrijven die ergens voor durven te staan. Zonder een duidelijk doel, een ‘why’ die je doorvertaald naar een tastbare ‘how’ en ‘what’ kom je niet zo ver. Net zo min als zonder duidelijke maandrapportages waarna je kan sturen op resultaat.

Denk je dat dit bij de organisatie of het bedrijf waar jij werkt, of die je aanstuurt beter kan? En ben je bereid daar ook actie op uit te zetten? Dan kan ik je wellicht helpen. Wellicht, want zonder klik en vertrouwen gaat het niet werken.

Training en advies. Voor mij een gouden combinatie. De afwisseling houdt mij scherp. Een aantal maanden undercover bij een bedrijf of organisatie en af en toe in die maanden een training of lezing. Vandaar dus de bedrijfsnaam.

Voor wat voor bedrijven ik werk? Bedrijven die echt iets willen. Familiebedrijven tot ministeries. Vrij breed dus. Op verzoek kan ik je uitgebreidere referenties sturen. Lezingen en trainingen heb ik gegeven aan de meest uiteenlopende doelgroepen in de meest bijzondere plekken en locaties in het land. Lang leve de goede navigatie in mijn auto.

Focus en stel prioriteiten. Maak keuzes, ook vooral wat je niet wilt doen. Houd je consequent aan deze keuzes.

Ontdek key performance indicatoren die je een goed inzicht geven  door data te verzamelen.

Communicatie is cruciaal. Zorg voor een frequente en effectieve structuur van werkoverleg.

Yes, samen aan de slag

Hoe bereiken we succes?

Of je me nu inhuurt voor een training van een dagdeel of voor een interim-traject van meerdere maanden, samen werken we aan succes. Hoe? Daar samen van te voren af te stemmen wanneer succes behaald is en welke randvoorwaarden daarvoor nodig zijn. Benieuwd hoe zo’n intake gaat? Neem gerust vrijblijvend contact op.

 

 

Nieuwsgierig?

Wat kan ik voor je doen?

Hoe goed is jouw bedrijf online vindbaar? Hoe laat je bezoekers ervaren waar jouw bedrijf voor staat? Met welke beleving verlaat een bezoeker jouw online kanaal?

Als strategisch marketeer denk ik met je mee over deze en andere vragen. Vanuit mijn ruime ervaring adviseer ik en haal ik meetbare resultaten voor jouw bedrijf. Via online campagnes realiseren we de vooraf gestelde online bedrijfsdoelstellingen. Om dit te doen kijken we eerst naar de merkidentiteit van jouw bedrijf, de kernwaarden, bezoekersprofielen en hoe online binnen de huidige strategie past.

Voor diverse opdrachtgevers heb ik geholpen met het verder in kaart brengen van de identiteit en kernwaarden van het bedrijf en hoe hier een marketingstrategie op te maken. Om resultaat te bereiken heb ik adviezen geschreven, social campagnes opgezet, SEO en SEA campagnes uitgevoerd en content marketing en e-mailmarketing trajecten opgezet en uitgevoerd.

Om jouw bedrijf vindbaar te maken heb ik ervaring met Google Adwords, LinkedIn adverstising en e-mailmarketing. Marketing is meten, daarom maak ik bijvoorbeeld handige rapporten in Google Data Studio die jou inzicht geven en waar je mee uit de voeten kunt.

 

Gerda van Galen

Gerda van Galen

CEO, koffiezetter en alles wat daar tussen zit

Nieuwsgierig met een brede interesse. Dat komt uit elke persoonlijkheidstest en vragenlijst die ik gemaakt heb.

Elsevier of Quest en alles wat er tussen zit, ik lees het allemaal even gretig. Om de wereld en vooral mensen beter te begrijpen.

Waarom maakt iemand bepaalde keuzes? Wat zorgt ervoor dat we het ene jaar allemaal avocado’s eten en het andere jaar het halve land melk zonder lactose wil hebben?

Waarom is jouw buurman in zijn element als elektromonteur en is je nicht het gelukkigst als ze binnen een multinational een nieuwe afdeling mag leiding geven?

Om mijn werk te maken van mijn nieuwsgierigheid ben ik marketeer geworden. Detective was een goede tweede, maar met mijn voorkeur voor een fijne werkstoel en goede koffie bleek marketing een betere keuze.

Contact?

Vragen? Wil je meer weten? Neem gerust contact met me op. Door het contactformulier hieronder in te vullen of door een mail te sturen. Binnen maximaal twee werkdagen neem ik contact met je op.

Van 8 tot 5, klopt. Omdat ik geloof in optimale productiviteit. Dat bereik je mijns inziens niet door altijd aan het werk te zijn. Je wordt zo snel mogelijk geholpen, maar af en toe is geduld een schone zaak.

info@gerdavangalen.nl

M-V: 8am-5pm, Z-Z: Weekend!

Vraag?

11 + 1 =